-      Д-р Емилова, защо всички наричат метода Ви гладуване, когато

...
-      Д-р Емилова, защо всички наричат метода Ви гладуване, когато
Коментари Харесай

Лекуваме тялото и душата с плодове и чай, но държавата не се интересува от 50 200 души, на които помогнахме в нашата уникална за света клиника и не използва този ресурс: Д-р Емилова

-      Д-р Емилова, за какво всички назовават метода Ви " недояждане ", когато той е ястие на плодове и пиянство на чай и за какво не тачим неговата създателка Лидия Ковачева?
 
-      Методът в действителност е наименуван " омекотено недояждане ” от неговата създателка Лидия Ковачева. Аз ползвам и развъртвам този способ с помощта на тази велика жена. Лидия Ковачева е била художничка, не доктор. Когато се разболява тежко и лекарите предсказват гибелта й, тя стартира да опитва и да гладува по разнообразни схеми – изсъхнало недояждане (без вода и храна), единствено на вода, след това на зеленчукови сокове, на плодове…

Открива, че режимът на плодове и чай води до същите резултати, както гладуването на вода, само че е по-комфортен за организма, защото плодовете резервират перисталтиката на червата и доставят с скъпи витамини, минерали и соли, които гладуващите на вода постоянно одобряват като таблетки. Когато вършиме лечебно недояждане, на третия-четвъртия ден изчезва възприятието за апетит, до момента в който когато вършиме диети, ставате все по-гладни. С диети не можете да детоксикирате тялото по този начин, както с лечебно недояждане.

А някои от диетите са даже рискови за здравето  - да вземем за пример тези, които изключват някой от макронутриентите за сметка на различен – да вземем за пример изключвате въглехидрати, само че пък ядете доста месо, яйца, сирене, все скотски артикули.

Не мисля, че като българи не тачим създателката на омекотеното недояждане Лидия Ковачева – всеки, който е приложил този способ, знае, че може да излекува живота си.

Не я тачат обаче хората, които управляват националното опазване на здравето.
За 30 години никой от тях не се заинтересува от нашата база данни: имаме медицински досиета на 50 200 души, минали през клиниката.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР